advies & financiering

DUURZAAM OP WEG NAAR MAXIMAAL FINANCIEEL VOORDEEL

Voor zowel particulieren als het MKB zijn er op het gebied van duurzame energie oneindig veel mogelijkheden. Denk aan verschillende subsidies, leningen, financieringen en fiscale voordelen. De huidige wet- en regelgeving is vaak specifiek gebonden aan één of meerdere doelgroepen en verandert daardoor voortdurend. Het overzicht bewaren en het maximale voordeel uit uw installatie behalen is dan ook specialistisch werk geworden. Van Weers Elementen kan u hier volledig bij ondersteunen.

  • Ruime kennis van alle financieringsmogelijkheden en regelgeving
  • Vrijblijvend advies over duurzame investeringen
  • Persoonlijk en professioneel advies


ALTIJD VRIJBLIJVEND ADVIES VOOR PARTICULIEREN

Bent u particulier? Tijdens ons intakegesprek en gedurende de schouwing (het op locatie bekijken van uw persoonlijke situatie) houden we al rekening met uw verschillende opties. Wij krijgen er energie van om zoveel mogelijk uit uw installatie te halen. Ons advies is altijd volledig vrijblijvend en geheel kosteloos. 

HOE VOORZIEN WIJ U VAN ADVIES?

Na ons intakegesprek zijn uw wensen helder en kunnen wij aan de slag met een scherpe offerte en financieel advies op maat. In de offerte wordt het totaalbedrag aan subsidies en fiscale voordelen opgenomen. Ook krijgt u indien gewenst een overzicht van alle financieringsmogelijkheden. Gaat u akkoord met onze offerte? Dan volgt een volledig fiscaal overzicht en ondersteunen we u bij het aanvragen van de juiste subsidies.


ADVIES VOOR MKB

Ook voor grotere MKB-projecten heeft Van Weers Elementen een team van ervaren en gekwalificeerde financieel adviseurs en bouwkundigen. Wij helpen u met het begeleiden van het financieringsproces, bijvoorbeeld bij het bouwen van een bedrijfspand- of complex. Het advies- en financieringstraject voor het MKB is uitgebreider dan bij particuliere installaties. Mocht u hier interesse in hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

VOORDELEN VAN
VAN WEERS ELEMENTEN

Wij willen mensen helpen zoals we zelf ook graag geholpen willen worden. Professioneel maar persoonlijk, zorgvuldig maar efficiënt. Dit betekent:

  • Geen lange wachttijden maar installatie binnen twee weken
  • Uitsluitend gebruik van goede en duurzame materialen
  • Persoonlijk advies en aandacht, ook ná de installatie

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

ONDERHOUD & UPGRADES

Complete ontzorging door monitoring op afstand en onderhoudsabonnement

Niet meer wachten bij een dure snellader maar goedkoop uw auto opladen terwijl u slaapt

Ook ‘s nachts uw eigen energie gebruiken en niet meer afhankelijk zijn van een energieleverancier

Overtuigd? vraag direct een offerte aan