LAADPALEN & OPLAADSTATIONS

GOEDKOOP TANKEN VOOR uw eigen DEUR

Wanneer u een elektrische auto bezit dan wilt u deze natuurlijk zo eenvoudig en voordelig mogelijk opladen. Met de huidige infrastructuur aan laadpalen en de tarieven voor elektrisch opladen valt dat nog niet altijd mee. De prijzen bij snellaadstations stijgen snel, terwijl het laden bij snelladers niet gereguleerd is. Van Weers Elementen installeert voor u een kwaliteitslaadpaal zodat u profiteert van goedkoop opladen en milieuvriendelijk autorijden. Professioneel maar persoonlijk en zorgvuldig maar efficiënt. Dit betekent:

  • Geen lange wachttijden maar installatie binnen twee weken
  • Uitsluitend gebruik van goede en duurzame materialen
  • Persoonlijk advies en aandacht, ook ná de installatie


HOE WERKT DE INSTALLATIE VAN DE LAADPAAL?

Vooraf bepalen wij samen met u welke laadpaal u nodig heeft. Dit is namelijk afhankelijk van een aantal zaken:

  • Hoe snel wilt u uw auto opladen?
  • Welke aansluiting heeft u in uw meterkast
  • Wat is de locatie van de laadplek?


Nadat wij uw wensen hebben besproken krijgt u een advies en een offerte. Wanneer u akkoord gaat met dit voorstel dan komen we bij u kijken of de technische vereisten voor de laadpaal of wallbox aanwezig zijn. Is alles in orde? Dan beginnen we direct met installeren en laadt u uw auto nog dezelfde dag op!


EEN LAADPAAL VOOR BEDRIJVEN

Ook voor bedrijven is het erg interessant om een laadpaal aan te bieden voor medewerkers of het eigen wagenpark. Op die manier staat er namelijk iedere dag een opgeladen auto voor uw werknemers klaar. En heeft u meer ruimte voor laadpalen dan dat u auto’s heeft? Dan kunt u deze laadpalen beschikbaar stellen voor het openbaar opladen. Op die manier genereert u op een slimme manier extra inkomsten. De elektriciteit kunt u uiteraard opwekken met uw eigen zonnepanelen.

WIJ REGELEN ALLES VOOR UW LAADPAAL

Heeft u nog vragen over alle mogelijkheden omtrent een laadpaal? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat u de juiste keuzes maakt. Met ons advies op maat en onze vakkundige installatie krijgt u een laadsysteem dat precies bij uw wensen en behoeften past. We letten er ook op dat het systeem aansluit op uw toekomstplannen zodat u in een later stadium niet voor verrassingen komt te staan. Met intelligente software houdt u eenvoudig bij wat het verbruik van de laadpalen is en wie de auto mag opladen. Zo kunnen uw bezoekers of klanten hun auto eenvoudig opladen, tegen uw eigen laadtarief. 

VOORDELEN VAN VAN WEERS ELEMENTEN

Wij willen mensen helpen zoals we zelf ook graag geholpen willen worden. Professioneel maar persoonlijk, zorgvuldig maar efficiënt. Dit betekent:

  • Geen lange wachttijden maar installatie binnen twee weken
  • Uitsluitend gebruik van goede en duurzame materialen
  • Persoonlijk advies en aandacht, ook ná de installatie

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

ONDERHOUD & UPGRADES

Complete ontzorging door monitoring op afstand en onderhoudsabonnement

Niet meer wachten bij een dure snellader maar goedkoop uw auto opladen terwijl u slaapt

Ook ‘s nachts uw eigen energie gebruiken en niet meer afhankelijk zijn van een energieleverancier

Overtuigd? vraag direct een offerte aan