ZONNEPANELEN & ZONNE-ENERGIE

WAAROM ZOU U VOOR ZONNEPANELEN KIEZEN?

Zonne-energie is immens populair en dat is niet voor niets. Wanneer u kiest voor zonnepanelen bij Van Weers Elementen dan kiest u voor kwaliteit. Want wij willen mensen helpen zoals we zelf ook graag geholpen willen worden. Professioneel maar persoonlijk, zorgvuldig maar efficiënt. Wat dat betekent?

  • Geen lange wachttijden maar installatie binnen twee weken
  • Uitsluitend gebruik van goede en duurzame materialen
  • Persoonlijk advies en aandacht, ook ná de installatie

Bent u geïnteresseerd in een lagere energierekening, een hoger rendement op uw spaargeld of een verlaging van uw CO2-uitstoot? Dan kan investeren in zonnepanelen voor u dé uitkomst betekenen. Het is de grote diversiteit aan mogelijkheden en voordelen wat maakt dat Van Weers Elementen zo gepassioneerd is over zonne-energie.

Wanneer u een maximaal rendement wilt behalen dan is het belangrijk om goed naar uw persoonlijke situatie te kijken. Iedere woning heeft namelijk te maken met een andere instraling van de zon en een ander energieverbruik. Wij adviseren u graag en nemen uitgebreid alle mogelijkheden met u door. Ook wanneer zonnepanelen niet de beste optie blijken te zijn. We gaan dan samen met u op zoek naar andere oplossingen om uw woning te verduurzamen. 


HOE WERKT DE INSTALLATIE VAN ZONNEPANELEN?

U heeft gekozen voor zonnepanelen. En nu? Nadat we uw wensen uitgebreid hebben doorgenomen brengen wij een advies uit. Geeft u akkoord voor de plannen? Mooi! Dan gaan we over tot de schouwing. Hierbij komen we bij u langs op locatie om te zien of onze plannen technisch te realiseren zijn. Denk hierbij aan het controleren van de staat van uw dak en hoe de kabels moeten lopen. Wij hebben een ruime ervaring met de installatie en zijn gespecialiseerd in maatwerk.

Als tijdens de schouwing blijkt dat uw dak helemaal klaar is voor zonnepanelen, dan komen we écht installeren. Terwijl onze professionele installateurs de panelen op uw dak bevestigen sluit een elektricien de omvormer in de meterkast aan en installeert hij het kabeltraject in uw huis. Daarna wordt de monitoring ingesteld en krijgt u uitleg over uw nieuwe systeem. Ten slotte ruimen we alles netjes op. Een particuliere installatie is meestal al binnen één dag afgerond. U kunt dus snel van uw eigen opgewekte zonne-energie genieten.

WIJ REGELEN ZONNE-ENERGIE VOOR U

Verblind door alle mogelijkheden? Wij zorgen ervoor dat u de juiste keuzes maakt. Met ons advies op maat en onze vakkundige installatie krijgt u een systeem dat precies past bij uw behoeften en wensen. We letten er ook op dat de zonnepanelen aansluiten op uw toekomstplannen. En na de installatie? Dan monitoren wij het functioneren van uw zonnepanelen op afstand, zodat u zich met andere zaken kunt bezighouden. Bijvoorbeeld met wat u met het bespaarde geld gaat doen. Wilt u zelf uw opgewekte stroom volgen? Dan kan dat eenvoudig via de bijgeleverde app.

VOORDELEN VAN
VAN WEERS ELEMENTEN

Wij willen mensen helpen zoals we zelf ook graag geholpen willen worden. Professioneel maar persoonlijk, zorgvuldig maar efficiënt. Dit betekent:

  • Geen lange wachttijden maar installatie binnen twee weken
  • Uitsluitend gebruik van goede en duurzame materialen
  • Persoonlijk advies en aandacht, ook ná de installatie

BEKIJK onze MOGELIJKHEDEN

ONDERHOUD & UPGRADES

Met onze monitoring op afstand en slimme onderhoudsabonnement bent u compleet ontzorgd

Nooit meer wachten bij een dure snellader, maar snel en goedkoop uw auto opladen terwijl u slaapt

U bent niet langer afhankelijk van een energieleverancier en verbruikt uw eigen opgewekte energie 

Overtuigd? vraag direct een offerte aan